me not you!

Friday, May 29, 2015

mode : FINAL

assalamualaikum semua!
Allahumma solli ala Muhammad
Salam jumaat uollz

pejam celik pejam celik
rupanya this is the end period of year one student!
haha... tak sabar nye nak balik malaysia .. tak sampai sebulan lagi..
tapi yang peritnye kena melalui fasa final exam lah dulu..
and yeah this is it! fatrah exam sangatlah menncabar..
i means fatrah study week..
macam2 dugaan woo...
lebih2 lagi menghadapi 'aduwwu mubin ni..
bukan nak kata syaitan ke ape... syaitan tu memang lah penyebabnya kot..
perasaan M tu datang.. n the uncle PROCRASTINATION pon menghulur salam.
aduhh....
bila dah pegang buku kejap mulalah mata ni..
sangatlah kena mujahadah aten oii...
ingat orang bayar biasiswa free2 ke datang sini,,
depa nak hang belajaq hang tau dak??
iyeee... (nodded while tears rolling down T.T)

*muhasabah kejap*
lusa exam 'favourite'.. syeer jahili kot..
yang selalu 'mumtaz' tu... (doakan)
please2 doakan.. maaf salah silap, halal makan minum ye ;)
for new batch ahlein2 ila urdun..
nantikanlah cabaran pahit getir yg hampa akan hadapi lepas ni.
(uishh, jahat ngat senior ni) xdelah gurau je :D
best je dok jordan (dalam hati kata lain)
ok, tak mo cakap panjang.. mohon tembakkan doa ye T.T
see yaa..

may peace be upon ya!